Levertijden bij Assieraadwinkel.

Een van de meest gestelden vragen zijn vaak wat de exacte levertijden zijn bij ons. Wij zullen daarom hier een duidelijke uitleg geven. Besteld u uw bestelling op Maandag t/m Vrijdag voor 16:00 dan word uw bestelling dezelfde dag met alle zorg en liefde ingepakt en weggebracht naar een van onze koerierdiensten. Besteld u uw bestelling na 16:00 op een Maandag t/m Vrijdag dan word het de eerst volgende dag verzonden. Besteld u uw artikel Vrijdag na 16:00, in het weekend ( zaterdag of zondags) dan word het de eerst volgende werkdag verwerkt, ingepakt en verzonden. Ook feestdagen word uw bestelling  niet dezelfde dag verzonden maar de eerst volgende werkdag. Waarom is dit zo? Wij van Assieraadwinkel willen de levertijden die wij aangeven ook zo snel mogelijk naleven. Aangezien de koerierdiensten vaak voor 17:00 al hun post/pakketen komen ophalen op de inleverpunten, pakken wij de bestelling altijd in zodat wij de lichting tijden van de koeriersdiensten kunnen halen.

Helaas met de drukke tijden waar wij nu in zitten (Blackfriday, cyberMonday en andere feestdagen) is het bij de koeriersdiensten enorm druk. Ongeacht dat wij onze uiterste best doen om alle bestellingen voor 17:00 ingeleverd te hebben bij een van de afleverpunten blijken de Postnl, DHL en dpd de drukte met de pakketen en enveloppen niet aan te kunnen. Wij willen u als klant dus hiervan op de hoogte stellen zodat uw weet dat wij onze uiterste best doen maar helaas de langere levertijden ook bij ons volledig als onmacht valt.

Wij adviseren u als klant dan ook om met zulke drukke periodes in het vooruitzicht uw bestellingen optijd te doen, zodat u altijd optijd uw kado of uw eigen aankoop optijd is huis heeft.

Opzoek naar een prachtig mooi kado om je dierbare dichtbij je te kunnen dragen met de feestdagen, die al moeilijk genoeg zijn om ze te moeten missen? neem dan gerust een kijkje op onze website voor een mooi kado om te geven en of om te krijgen.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
De waardering van assieraad-winkel.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 151 reviews.