Wat is een gedenksieraad?

Een Gedenksieraad wordt ook wel een assieraad genoemd.

Dit is een sieraad waarmee u uw overleden dierbare kunt herdenken en met uw mee draagt. Hierdoor geeft u uw overleden dierbare een waardevolle plek.

Het is een subtiel sieraad waar u een klein gedeelte van het as van uw overleden dierbare in kunt bewaren.

Gedenksieraad wat voor soort sieraden zijn er?

Je hebt verschillende soorten gedenksieraden, wij van assieraad-winkel.nl hebben er bewust voor gekozen om een breed assortiment aan te bieden. We hebben verschillende soorten vormen zoals een hartjesvorm, een lotusvorm en traanvormige assieraden. Assieraad-winkel.nl biedt meerdere kleuren Gedenksieraden aan zo hebben wij een breed assortiment met Zilverkleurige Asbedels, maar ook Rosé gouden asbedels.

Wij zijn niet alleen gericht op gedenksieraden voor mensen maar ook hebben wij ons gespecialiseerd in verschillenden dieren gedenksieraden.

Zo hebben wij een gedenksieraden in de vormen van een hart met daarin een hondenpoot of een paarden gedenksieraad.

Van welk materiaal is een gedenksieraad gemaakt?

Gedenksieraden bieden we als assieraad-winkel.nl aan in 2 verschillende materialen. Zo hebben wij Sterling Zilver 925. Gedenksieraden in allerlei verschillende vormen, maar ook hebben wij chirurgisch staal ook wel RVS genoemd Gedenksieraden in onze webshop.

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteiten en zijn gepolijst dat zorgt voor een strakke afwerking.

Sommige Gedenksieraden Sterling Zilver en RVS van assieraad-winkel.nl bevatten Zirkonia steentjes.

Gedenksieraad kopen? Wat is de verzendtijd en wat zijn de verzendkosten?

Assieraad-winkel biedt de verzending van assieraden gratis aan. Gratis verzending zonder een minimumbedrag. We hebben alle assieraden en ashangers op voorraad. Dat betekent dat we de assieraden al binnen 24 uur kunnen verzenden. Daarlangs bieden we u de laagste prijsgarantie op de assieraden in combinatie met het toevoegen van een asketting of vulset.

De vulsetjes zijn los bij te bestellen bij het gedenksieraad. Dit is erg gemakkelijk en hier hebben we ook informatie pagina’s over hoe u het beste de assieraden kunt vullen. Een losse ketting bij bestellen is ook mogelijk. Heeft u liever een zilveren ketting bij een RVS gedenksieraad, dit kan ook. Neem daarvoor even contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Samenwerking met crematie-urn.nl

Sinds de opstart van onze website assieraad-winkel.nl hebben we er voor gekozen een samenwerking aan te gaan met crematie-urn.nl zodat wij ook mini urnen kunnen aanbieden. Deze Mini urnen zijn direct leverbaar net zoals onze Gedenksieraden waardoor wij altijd binnen 1-3 werkdagen de urnen kunnen leveren. Heeft u toch liever een grote urn? Neem dan gerust een kijkje op de website van www.crematie-urn.nl voor een breed assortiment urnen.

 

Heeft u uw Gedenksieraad gevonden maar heeft u nog enkelen vragen?

Geen probleem wij van assieraad-winkel.nl staan graag voor u klaar.

Het is al moeilijk genoeg om een dierbare te moeten verliezen daarom willen wij u graag helpen waar dat nodig bij is.

Voor eventuele vragen kunt u ons altijd whatsappen via 0611734115 of per mail bereiken assieraadwinkel@gmail.com wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk een antwoord te geven op welke vraag dan ook.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
De waardering van assieraad-winkel.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 124 reviews.