Wilt u graag een Ashanger of assieraad kopen?

Bij het overlijden van een dierbare is het al zwaar genoeg en helemaal als het besef binnen komt dat u uw dierbare moet missen een ashanger of een assieraad kan u hierbij troost bieden. Een ashanger of assieraad kan veel betekenis hebben voor u.

Waarom kan een assieraad of ashanger uw troost bieden? Omdat u uw dierbare op een waardevolle manier zo als nog bij u kunt dragen in een vorm van een mooie ashanger of assieraad.

Assieraad-winkel is gespecialiseerd in het verkopen van mooie en kwalitatieve assieraden.

Wij willen voor iedereen een betaalbaar assieraad mogelijk maken waardoor wij onze prijzen zo laag mogelijk proberen te houden. In deze tijden dat alles duurder word ook de verzendkosten hebben wij vanaf het moment dat wij begonnen zijn met onze webshop dat de verzendkosten op onze rekening valt en de klanten niet de dupe worden van alle prijs stijgingen.

Een assieraad of ashanger hoeft tegenwoordig niet altijd er uit zien als een assieraad. Tegenwoordig hebben wij enorm veel keuze in sieraden waarbij niemand direct kan zien dat het een assieraad is.

Wij zijn continu bezig om ons assortiment op orde te houden zodat de levering van onze artikelen zo snel mogelijk gaan. Wij zijn steeds met onze leverancier in overleg voor eventuele mooie aanvullingen voor in onze webshop.

neem gerust een kijkje op onze webshop voor het brede assortiment in assieraden & urnen.

Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over ons of over onze producten neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week te bereiken per mail: assieraadwinkel@gmail.com of per whatsapp: 0611734115 telefonisch kan ook alleen zijn wij niet altijd in de gelegenheid direct de telefoon op te nemen vandaar raden wij u aan een mail of een whatsapp berichtje te sturen daar reageren wij altijd binnen een aantal uur op.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
De waardering van assieraad-winkel.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 151 reviews.