Altijd al nieuwsgierig naar hoe het nu allemaal werkt met een webshop? wij willen u een kijkje achter de schermen geven.

In 2021 is de webshop Assieraad-winkel opgestart. Midden in de pandemie van Corona zijn we onderzoek gaan doen naar mogelijkheden op de uitvaart branche. Vrij snel zijn we tot de conclusie gekomen om graag iets te kunnen betekenen in het proces na het overlijden, na de crematie. Om iets te kunnen betekenen voor mensen die hun dierbaren verloren zijn, om ze zo toch een tastbare herinnering te kunnen geven.

Wat ons toen enorm opviel was dat het vaak enorm duur was/is om een mooie ashanger of assieraad te kunnen aanschaffen, maar ook dat er vooral veel hangers waren die bij iedereen de associatie maakt met ‘ de dood ‘ wij wilde daarom verder kijken wat er nog meer te verkrijgen is. wij wilde ook Ashangers die gewoon een mooi elegant sieraad kan zijn zonder dat een vreemde weet wat het is.

 

Ik zal mijzelf eventjes voorstellen aan jullie:

Mijn naam is Esther ik ben 26 jaar oud en werkzaam als Kapster ruim 10 jaar. 2 jaar geleden zijn we begonnen met het starten van deze webshop en vorig jaar Juli 2022 heb ik dit mooie bedrijf voort mogen zetten. Wat ik met passie en liefde doe. Doordat ik een hoop verhalen heb gehoord en zelf helaas afscheid heb moeten nemen van mijn eigen dierbare, zag ik de kans om deze webshop mee op te starten en volledig zelf te gaan runnen als een prachtige kans die ik niet voorbij wilden laten gaan. In het moment dat je familie, kennissen, vrienden of je lieftallige huisdier verliest ben je nog niet zo bezig met wat doen we straks na de crematie met het as? maar zodra het hele proces achter de rug is willen we niet altijd al het as uitstrooien of bewaren in een urn. Daarom vond ik een webshop in assieraden een prachtig mooi idee. Zo kan iedereen zelf bepalen wat zij willen doen met het as van de overleden dierbare.

 

Ik wil graag dat mensen weten wie er achter de schermen van Assieraad-winkel werkt. Dat je er een gezicht bij hebt, want ook al is het hebben van een webshop niet persoonlijk, ik wil het zo persoonlijk mogelijk maken. Dan is het toch fijn om een beeld te hebben bij het persoon van achter de schermen.

Als eigenaresse van het bedrijf ben ik gedreven en gemotiveerd om een assieraad of ashanger betaalbaar te houden voor iedereen. Het assortiment zo breed mogelijk te maken zodat iedereen iets moois vind op de website.

Hoe het achter de schermen er aan toe gaat?

Wij hebben in de afgelopen 2 jaar de webshop gebouwd, opzoek gegaan naar mooie kwaliteit as sieraden en mini urnen. Ons verder ontwikkelt in verbeteringen van de website en het verder onderzoeken hoe wij nu een persoonlijke touch konden geven aan elke klant die bij ons een bestelling plaatst. Hoe doe je dit nu..? want het internet zorgt juist ervoor dat er geen persoonlijk aanspraak is of iets in die trans.

Wat ik dus bij elke bestelling erg belangrijk vind is om een persoonlijk kaartje bij elke bestelling te stoppen zodat u als klant weet dat wij met u meeleven.

Een kijkje achter de schermen bij assieraad-winkel.nl

 

Elke bestelling word door ons met veel zorg en liefde ingepakt, de klanten merken dit dus op dat er aandacht is besteed door een persoonlijk een handgeschreven kaart bij iedere bestelling te stoppen.

Bent u opzoek naar een mooie assieraad of ashanger? neem dan gerust een kijkje op onze website.

 

Heeft u eventuele vragen? u kunt ons 7 dagen per week bereiken per mail: assieraadwinkel@gmail.com

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
De waardering van assieraad-winkel.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 162 reviews.